LichtPaarsWEBdingPYTHIA PaarsWEBdingPYTHIA icon-phone icon-email

06 23 04 72 35

SymboolPYTHIA linkedin-button2

Postbus 444

3740 AK Baarn

icoon-huis denk-bubble
Logo-PYTHIAweb

Deskundigheid op afroep

Pythia

Een lang verhaal kort: voor middelgrote bedrijven en organisaties is het vaak een uitdaging om personeelszaken professioneel en compliant in te richten & uit te voeren. Er zijn nog zoveel meer prioriteiten die aandacht vragen!

 

Om een bedrijf of organisatie succesvol te krijgen, zijn de medewerkers belangrijk. HR is een sleutel tot succes voor de core business van mijn opdrachtgevers.  Om de juiste medewerkers te vinden, zich te laten ontwikkelen en te behouden, hebt u op gezette tijden HR van het beste niveau nodig. P&O-deskundigheid zou dan eigenlijk 'op afroep' beschikbaar moeten zijn. Maar als middelgrote organisatie hebt u de P&O rol meestal maar net voldoende bemand om de meest basic HR-zaken te runnen...

 

Pythia & People neemt deze rol graag op zich. Ik ondersteun uw organisatie of bedrijf in alle HR-activiteiten waarmee een MKB-onderneming van doen krijgt.

 

People

Pythia & People is actief betrokken bij de opdrachtgever: ik zit naast u aan tafel om samen de voorliggende vraagstukken op HR gebied te identificeren en aan te pakken. Ik opereer als integraal onderdeel van uw organisatie, met uw doelstellingen en agenda voor ogen. Soms voor een langere periode en brede inzet; soms gericht op één HR aspect. Advies & uitvoering, in combinatie of apart.

HR

MKB

Personeelszaken

vragen …

aandacht