LichtPaarsWEBdingPYTHIA PaarsWEBdingPYTHIA icon-phone icon-email

06 23 04 72 35

SymboolPYTHIA linkedin-button2

Postbus 444

3740 AK Baarn

icoon-huis denk-bubble
Logo-PYTHIAweb

Wie is Mirjam de Boo

Ik ben Pythia & People BV gestart in 2007 na meer dan 20 jaar ervaring in HR- en managementfuncties, zowel aan bureau- als bedrijfszijde. Daarvoor werkte ik ondermeer voor (United) Capacity en voor GITP Bedrijfspsychologie. Ik heb ervaring met business management en people management en ik heb kennis van de totale HR waarde keten en de constant veranderende variabelen daarbinnen .

 

“Ik werk met passie, professionaliteit en integriteit. Ik heb oprechte interesse in mensen en bedrijven en ik geloof in de kracht van samenwerking. Ik heb verstand van HR en weet welke uitdagingen middelgrote bedrijven tegenkomen. Ik heb ervaring in diverse branches, meestal met hoger opgeleide medewerkers.”

 

Wie was Pythia?

In de Griekse oudheid was Pythia een orakelpriesteres in de tempel van Apollo Pythios in Delphi. Zij trad op als uniek intermediair tussen gewone mensen en de goden.

In de Griekse oudheid vroeg men via een orakel raad aan de goden over belangrijke of moeilijke beslissingen. De orakelpriesteres Pythia vertaalde de goddelijke uitspraak voor degenen die om raad vroegen.

Alleen

ga je

sneller,

samen ga je

verder